Η Οικολογική Φάρμα Μετεώρων δεν είναι απλώς ένα μέρος παραγωγής· είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια κοινότητα ανθρώπων που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη οικολογική σκέψη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα κόκκινα αυγά είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και διαχρονικά σύμβολα του ελληνικού Πάσχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι διαφορές μεταξύ αυγών που φέρουν ετικέτες ¨αχυρώνα¨, "βιολογικά", "ελευθέρας βοσκής"και "φυσικά"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιατί τα αυγά μας είναι πιο υγιεινά από τα χωριάτικα αυγά της γιαγιάς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο λινέλαιο είναι ιδανικό οικολογικό υλικό για τη βαφή των ξύλινων σανίδων στα σπίτια των πουλερικών αλλά και στο διό μας εργαστήριο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από ένα φάκελο με αυτοκόλλητες ετικέτες πρίντερ, γεννήθηκε η ιδέα της οικολογικής φάρμας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλάκα και το Μοναστηράκι, βρίσκεται ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της πόλης: οι Διόσκουροι. Με ιστορία που ξεκινά από το 1934, το εστιατόριο έχει φιλοξενήσει γενιές και γενιές Αθηναίων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στις Μικρές Πατούσες, στη Γλυφάδα, ένα ευχάριστο και δημιουργικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά μας. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παραμύθια και τα τραγούδια, θα ανακαλύψουν τον κόσμο, θα εκφραστούν ελεύθερα και θα μάθουν να συνεργάζονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ είναι η ιδανική λύση παραμονής στην όμορφη πόλη των Τρικάλων είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να αποτελέσει εφαλτήριο για εκδρομές στα Μετέωρα, στη Λίμνη Πλαστήρα και στα γύρω χωριά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθετε πως παράγονται τα παραδοσιακά ζυμαρικά μας στο εργαστήριο Σαμαρίνα στα Τρίκαλα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από τον τραχανά της κυρά Μαρίας στα παραδοσιακά ζυμαρικά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλύψτε το Couleur Locale στην καρδιά της Αθήνας. Απολαύστε brunch, κοκτέιλ και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Ένας χώρος μοναδικής αισθητικής και ατμόσφαιρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθετε πως το μέλι της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων, από τα δέντρα και τα άνθη, φτάνει στο πιάτο σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεν πρέπει να πλένουμε τα αυγά όταν τα αγοράζουμε, γιατι έτσι καταστρέφουμε την είδική επικάλυψη που τα προστατεύει από τα βακτήρια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα δίκροκα αυγά δεν είναι συνηθισμένα, αλλά όταν μας τυχαίναι αναρωτιόμαστε πωως έγινε. Εδώ λοιπόν θα μάθετε το πως και το γιατί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην ορεινή φάρμα μας δεν έχουμε μόνο καθαρό αέρα και καταπράσινη φύση. Έχουμε και κρύους χειμώνες, χιόνια και μοναξιές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναζητήσαμε υπευθυνες απαντήσεις στο ερώτημα "πόσα αυγά μρορούμε να τρώμε"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σας μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας από την καλλιέργεια της καρυδιάς στην Οικολογική Φάρμα Μετεώρων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πως και πότε αγοράζουμε καρύδια, και πως τα αποθηκεύουμε. Που παράγονται τα καλύτερα καρύδια και πως θα τα εντάξουμε στην καθημερινή διατροφή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ