Hotel Ntinas

Hotel Ntinas

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Ασκληπιού και Καρνάσιου 1, Τρίκαλα
+302431074777
info@ntinashotel.gr
http://www.ntinashotel.gr/


Καλωσορίσατε στο Ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ, τον απόλυτο προορισμό για αξέχαστη διαμονή στα Τρίκαλα! Πλήρως ανακαινισμένο, με 57 δωμάτια που προσφέρουν άνεση και στυλ, αντικατοπτρίζει την εξαιρετική φιλοξενία μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Με εξαιρετική τοποθεσία και γνώμονα την προσωπική φροντίδα, το ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ είναι η ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για αναψυχή. 

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρουν πολλές δυνατότητες αναψυχής, από τον περιποιημένο χώρο του σπα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανανεώσετε τις αισθήσεις σας, μέχρι το γυμναστήριο για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

Oι πλήρως ανανεωμένοι χώροι δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Απολαύστε πλούσιο πρωινό, ευρύχωρα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις και μια ποικιλία υπηρεσιών σχεδιασμένων για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Με την εγγύτητα του σε παραδοσιακούς οικισμούς και μνημεία, το ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ αναδεικνύεται ως ο σταθμός αναχώματος για να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό των Τρικάλων. Με μια ισορροπία μεταξύ παράδοσης και σύγχρονης πολυτέλειας, το ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ υπόσχεται μια μοναδική και αξέχαστη διαμονή γεμάτη εντυπωσιακές στιγμές και ανακαλύψεις.

Με κοντινή απόσταση από τα μαγευτικά Μετέωρα, τη Λίμνη Πλαστήρα και παραδοσιακά χωριά, σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Επισκεφθείτε μας και απολαύστε την απόλυτη συνδυασμένη εμπειρία άνεσης, φιλοξενίας και ποιότητας στο Ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑΣ στα Τρίκαλα!


Το ξενοδοχείο Ντίνας, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για αναψυχή και εξορμήσεις στα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.