Μικρές Πατούσες

Μικρές Πατούσες

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Επτανήσου 27, 174 55 Αθήνα
+302109818689
nikoletatzortzi@hotmail.com
https://mikrespatouses.gr

Αυτό το σχολείο ξεκίνησε με αγάπη, υπευθυνότητα και σεβασμό για τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Γνωρίζουμε πως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Στόχος μας είναι να το στηρίξουμε στα πρώτα του βήματα, να αναπτύξει την προσωπικότητά του και να ακονίσει τις ικανότητές του σε όλους τους τομείς, από τον κοινωνικό και τον νοητικό μέχρι τον συναισθηματικό και τον κινητικό.

Ένα ευχάριστο και δημιουργικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά μας. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παραμύθια και τα τραγούδια, θα ανακαλύψουν τον κόσμο, θα εκφραστούν ελεύθερα και θα μάθουν να συνεργάζονται. Θα ταξιδέψουν στον κόσμο των βιβλίων, θα γνωρίσουν την παράδοση του τόπου μας και θα μάθουν να σέβονται τη φύση μέσα από την κηπουρική και την οικολογία.

Η κίνηση είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των παιδιών. Γι' αυτό, τους προσφέρουμε μπαλέτο, μοντέρνο χορό, κολύμβηση, ειδική παιδαγωγική γυμναστική και αθλήματα όπως το Judo. Δεν ξεχνάμε και τις ξένες γλώσσες, καθώς η καθημερινή επαφή με τα Αγγλικά και τα Γερμανικά θα τους χαρίσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο μέλλον.

Η διατροφή είναι επίσης σημαντική, γι' αυτό φροντίζουμε για ένα ισορροπημένο και υγιεινό διαιτολόγιο με σπιτικά, γευστικά και καλομαγειρεμένα φαγητά. Δεν λείπουν οι διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, θέατρα, πάρκα και παιδικές χαρές, καθώς και ειδικές Κυριακές με τις οικογένειες.

Η προσαρμογή στο σχολείο είναι ιδιαίτερα σημαντική, γι' αυτό την κάνουμε ομαλά και με σεβασμό στον χρόνο και τις ανάγκες κάθε παιδιού. Οι χώροι μας είναι "ανοιχτοί" για να εξερευνήσουν και να νιώσουν ασφάλεια μαζί με τους γονείς τους.

Συνεχής ενημέρωση, επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς είναι το κλειδί. Συχνές συναντήσεις με την παιδοψυχολόγο και τις παιδαγωγούς, καθημερινά ενημερωτικά δελτία και άμεση επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, βοηθούν στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και αμοιβαίας υποστήριξης.

Στο σχολείο μας, τα παιδιά δεν είναι απλά μαθητές, αλλά μικροί φίλοι που τους αγκαλιάζουμε με ζεστασιά και τους βοηθάμε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο, χαρούμενα και δημιουργικά!


Οι παιδαγωγοί στις Μικρές Πατούσες εμπιστεύονται τα πραγματικά χωριάτικα αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων για την διατροφή των μικρών παιδιών


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.