Couleur Locale

Couleur Locale

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Νορμάνου 3, Μοναστηράκι, Αθήνα 105 55
2167004917
info@couleurlocaleathens.com
https://couleurlocaleathens.com

Το Couleur Locale άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2014 και εισήγαγε ένα νέο, αλλά ταυτόχρονα κλασικό ύφος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στη στοά της οδού Νορμάνου στο Μοναστηράκι, σε μια περιοχή γεμάτη ζωή και ενέργεια, που αναδεικνύει την παλιά Αθήνα και τοποθετείται πολύ κοντά στην ομώνυμη στάση του μετρό. 

Από τις 10 το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με κάποιο από τα πλούσια brunch πιάτα του μενού. Το μενού προσφέρει αυγά σε όλες τις μορφές τους, pancakes, sandwiches, burgers, Pinsa Romana, δροσερές σαλάτες και γλυκά. Επιπλέον, έμπειροι μπαρτέντερ δημιουργούν ξεχωριστά κοκτέιλ, που μπορείτε να συνδυάσετε με tapas και finger food πιάτα. Η κάβα προσφέρει πλήθος επιλογών για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό κάθε φορά που επισκέπτεστε το κτήριο του Couleur Locale, πάντα με ποιότητα και προσιτές τιμές.

Ως ένα all-day view bar στον τρίτο όροφο (ταράτσα) και στον δεύτερο (view bar), προσφέρει μια απίστευτη θέα στον λόφο της Ακρόπολης όλο το χρόνο, ακόμα και μετά το καλοκαίρι. Ο ευρύχωρος και φωτεινός χώρος του Couleur Locale σας περιμένει καθημερινά, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για να απολαύσετε το φιλικό και οικείο περιβάλλον του. 

Η απαλή διακόσμηση συνδυάζει αρμονικά την κλασική και σύγχρονη αισθητική και δημιουργεί έναν χώρο άνετο και ελκυστικό. Οι ειδικές μουσικές επιλογές, από τους καλύτερους DJ's της πόλης, συνοδεύουν τις στιγμές σας και δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το Couleur Locale στο Μοναστηράκι, προσφέρει στους χιλιάδες πελάτες του τα πραγματικά χωριάτικα αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων στα μοναδικά πιάτα brunch.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.