L’Amiral

L’Amiral

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Πανός 6 , Πλάκα
2113115555
info@lamiral.gr
https://www.facebook.com/p/L-Amiral-Athens-100062823593840/

Στην καρδιά της ιστορικής Πλάκας, λίγα βήματα από την Ακρόπολη, βρίσκεται το L'Amiral, ένα όμορφο ανακαινισμένο εστιατόριο και all-day μπαρ που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία. Η σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, με έμφαση σε φρέσκα, εποχικά υλικά από ντόπιους παραγωγούς, συνδυάζεται με την εκπληκτική θέα και τη ζεστή φιλοξενία του προσωπικού.

Είτε επιθυμείτε ένα ρομαντικό δείπνο, μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια χαλαρή συνάντηση με φίλους, το L'Amiral προσφέρει κάτι για όλους. Απολαύστε παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ με μοντέρνα ματιά, όπως ντάκο με τομάτα και καρπούζι ή ελληνική καρμπονάρα, ή αφεθείτε στις γευστικές εκπλήξεις των ορεκτικών, από ταραμοσαλάτα και θαλασσινά μέχρι μανιτάρια σωτέ και το μοναδικό ψητό χαλούμι με τσάτνει τριαντάφυλλου.

Η πραγματική μαγεία του L'Amiral αποκαλύπτεται στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Με θέα στον Παρθενώνα και τον Λυκαβηττό, απολαύστε το γεύμα σας κάτω από τον μεσογειακό ήλιο ή χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί ή κοκτέιλ τα βράδια, νιώθοντας την δροσερή αύρα.

Η ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου ενισχύεται από το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό. Πάντα χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα πιάτα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και να κάνουν την επίσκεψή σας αξέχαστη.

Το L'Amiral δεν είναι απλά ένα εστιατόριο, είναι μια εμπειρία. Η γευστική κουζίνα, η εκπληκτική θέα, η ζεστή ατμόσφαιρα και η άψογη εξυπηρέτηση συνδυάζονται μοναδικά, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πολύ.


Απαραίτητο συμπλήρωμα της σύγχρονης μεσογειακής
κουζίνας του L' Amiral είναι τα πραγματικά χωριάτικα
αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων.
 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.