Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Αναστασίου Ζίννη 34, 117 41 Αθήνα
+302109246354
efrosinos76@gmail.com
https://fabricaefrosinou.gr

Στεγασμένη σε ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων, η «Φάμπρικα του Ευφρόσυνου» άνοιξε τις πόρτες της το 2015, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και ατμόσφαιρας. Η διακόσμηση συνδυάζει αρμονικά vintage στοιχεία με industrial πινελιές, δημιουργώντας ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο.

Στο μενού πρωταγωνιστούν εκλεκτές πρώτες ύλες, προερχόμενες από μικρούς παραγωγούς και βιολογικές καλλιέργειες. Ο Γιώργος Γκάτσος, ο chef του εστιατορίου, με θητεία σε μοναστήρια και αγάπη για την ελληνική κουζίνα, δημιουργεί πιάτα γεμάτα νοστιμιά και αυθεντικότητα.

Κρέατα άψογα ψημένα, λαχανικά εποχής και χειροποίητα ζυμαρικά συνθέτουν ένα μενού που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Αξίζει να δοκιμάσετε το μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ σελινόριζας, αρνάκι με αρβανιτικες γκογκες, χειροποίητες βαρένικες από την Μαύρη θάλασσα με μοσχαρίσιο αρνίσιο κιμά ή φιλέτα ψαριών από την θάλασσα του Ιονίου μαζί με γαρίδα Αμβρακικού.

Σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας αποτελεί η λίστα κρασιών, επιμελημένη από την Αθηνά Τσώλη, μια οινολόγο με πάθος για τις γηγενείς ποικιλίες. Στο wine list θα βρείτε κρασιά από όλη την Ελλάδα, ιδανικά για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Η «Φάμπρικα του Ευφρόσυνου» αποτελεί μια όαση γεύσεων και αρωμάτων, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη. Είτε είστε λάτρεις της ελληνικής κουζίνας, είτε απλά θέλετε να απολαύσετε ένα ποιοτικό γεύμα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, η «Φάμπρικα» σας περιμένει.

Ο σεφ Γιώργος Γκάτσος, στο εστιατόριο Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου, χρησιμοποιεί πάντα τα πραγματικά χωριάτικα αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.