Vintage Suites

Vintage Suites

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Ε Ο Τρικάλων Ιωαννίνων 254, Τρίκαλα 42 100
+302431088466
info@vintagesuitestrikala.com
https://vintagesuitestrikala.com

Στο 4,5 χιλιόμετρο Τρικάλων-Καλαμπάκας, σας περιμένει το Vintage Suites, ένα συγκρότημα 6 αυτόνομων καταλυμάτων με ιστορία που ξεχειλίζει από γέλια, χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές. Γεννήθηκε από αγάπη για τη φιλοξενία, από εκείνα τα μπάρμπεκιου με φίλους, τις βουτιές στην πισίνα τα καλοκαιρινά απογεύματα, τις ζεστές βραδιές με την οικογένεια. Ήταν αυτά τα συναισθήματα που ώθησαν τους ιδιοκτήτες να ανοίξουν το σπίτι τους στον κόσμο, να μοιραστούν τη φιλοξενία και τη γαλήνη που τόσο τους γέμιζε.

Το Vintage Suites δεν είναι απλά ένα συγκρότημα, είναι μια εμπειρία. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των καταλυμάτων, η επιμελημένη διακόσμηση με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, η βεράντα ή το μπαλκόνι με τη θέα, συνθέτουν ένα σκηνικό που θα σας ταξιδέψει. Είτε επιθυμείτε μια ονειρεμένη οικογενειακή απόδραση, είτε μια άνετη διαμονή για επαγγελματικούς λόγους, το Vintage Suites είναι εδώ για εσάς. Το άψογο service και η φιλική διάθεση του προσωπικού θα εξασφαλίσουν τη διαμονή των ονείρων σας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μέρα ή νύχτα, χαλαρώστε στην εποχική εξωτερική πισίνα, απολαύστε τον καταπράσινο κήπο, μοιραστείτε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα στον κοινόχρηστο χώρο lounge. Και όταν αποσυρθείτε στο κατάλυμά σας, η ζεστή ατμόσφαιρα, τα άνετα μπάνια με τα απαραίτητα προϊόντα, η δωρεάν σύνδεση Wi-Fi και η τηλεόραση επίπεδης οθόνης θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Το Vintage Suites είναι το ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τα μυστικά των Μετεώρων, που απέχουν μόλις 21 χιλιόμετρα. Αν επιθυμείτε μια βόλτα στην πόλη, το Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα μακριά. Ακόμη και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, 118 χιλιόμετρα μακριά, δεν αποτελεί εμπόδιο για να ζήσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία.

Κάντε κράτηση σήμερα και αφεθείτε στην αυθεντική φιλοξενία του Vintage Suites. Ανακαλύψτε τη γαλήνη, τη ζεστασιά, την άνεση και τη μαγεία που κρύβεται σε κάθε γωνιά του.

Η μοναδική εμπειρία της ατέλειωτης χαλάρωσης στο Vintage Suites συνεχίζεται με την επιλογή των αυθεντικών χωριάτικων αυγών από την Οικολογική Φάρμα Μετεώρων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.