Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Χημεία στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, από την οποία και απέκτησα το διδακτορικό μου δίπλωμα. Από το 1998 έως σήμερα, εργάζομαι σε βιομηχανία τροφίμων με κύριες υπευθυνότητες την τήρηση των διαδικασιών ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, την εποπτεία του εργαστηρίου ελέγχου ποιότητας και τη διασφάλιση ορθότητας των αποτελεσμάτων, τη διαχείριση των συστημάτων ποιότητας της εταιρίας (IFS, ISO 22000, ISO 9001) και την υποστήριξη των εργασιών για την εισαγωγή νέων προϊόντων στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ταυτόχρονα, από το 2012 συνεισφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην Οικολογική Φάρμα μας, στον Κονισκό του Δήμου Μετεώρων, από όπου και κατάγομαι.
Πρωϊνή παρέα με της κότες

Φρέσκα αυγά

Ο φίλος και φύλακας των κοπαδιών μας

Βγαίνουν για βόλτα τα κορίτσια μας
02 / 05 / 2020
Διατροφική αξία των αυγών

Το αυγό ανήκει στα παρεξηγημένα τρόφιμα. Ποια είναι τα οφέλη του και τι λένε οι έρευνες για την επίδρασή του στην υγεία.
26 / 06 / 2020
Μαγειρεμένα η ωμά αυγά

Οι διατροφικές διαφορές μαγειρεμένων και ωμών αυγών
TAGS
συνταγές με αυγά
•
χωριάτικα αυγά ελεύθερης βοσκής
•
οικολογική φάρμα
•
κότες ελεύθερης βοσκής
•
ελληνικός ποιμενικός