Πλαστός Κρεμυδόπιτα

Πλαστός Κρεμυδόπιτα

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Κνωσού 5, 175 64 Παλαιό Φάληρο
2109596230
info@plastos.gr
https://plastos.gr/

Στο πιταδικο "Πλαστός & Κρεμμυδοπιτα", η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα και τον πάθος μας για τη μαγειρική! Σε κάθε μπουκιά μας, θα βρεις έναν συνδυασμό από αρώματα και γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ψήνουμε τις πίτες μας με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση μας, χρησιμοποιώντας και αυθεντικές γάστρες με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Και φυσικά χρησιμοποιούμε τα χωριάτικα αυγά της Οικολογικής Φάρμας Μετεώρων. 

Κρεμμυδοπιτα Μυκόνου, πλαστός Θεσσαλίας και η εμπνευσμένη από εμάς αυγοπιτα με σπανάκι φέτα και λάδι τρούφας είναι κάποιες από τις αρκετές προτάσεις που προτείνουμε. 

Ελάτε στον όμορφο χώρο μας στο Παλαιό Φάληρο η επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.plastos.gr για να απολαύστε τις πίτες μας .

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.