Μία ημέρα στην Οικολογική Φάρμα Μετεώρων

Νίκος Ευθυμίου

Οικονομικά - Ιδρυτής


Αρχίζει να ξημερώνει. 

Δειλά δειλά ένα ένα τα  "κορίτσια" αρχίζουν να βγαίνουν από το  "σπίτι" τους. 

Πρώτος πρωινός περίπατος. Σε λίγο θα αρχίσει η επιστροφή στο εσωτερικό και η αναζήτηση ελεύθερης φωλιάς προκειμένου να γεννήσουν τα αυγουλάκια. Συνήθως τα αυγά τα γεννούν μεταξύ 09:00 13:00. Είναι πολλές όμως αυτές που μπορούν να γεννήσουν και τις απογευματινές ώρες. Η πρώτη συλλογή αυγών γίνεται περίπου στις 11:00. Μετά την συλλογή γίνεται έλεγχος και καθαριότητα στις ταΐστρες και τις ποτίστρες  καθώς επίσης και στις φωλιές που γεννούν τα αυγά.

Η επόμενη επίσκεψη στα "κορίτσια" είναι τις πρώτες απογευματινές ώρες προκειμένου να γίνει η δεύτερη συλλογή αυγών. Στήν συνέχεια γεμίζουμε τις ταΐστρες και τις ποτίστρες με φαγητό και νερό.

Συλλέγονται όλα τα αυγά της ημέρας και πηγαίνουν για καθαρισμό και έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Φάρμας. Όταν καθαριστούν και ελεγχθούν τοποθετούνται στην αποθήκη όπου γίνεται και η καταμέτρηση η καταγραφή και η σήμανση των αυγών.

Η τελευταία επίσκεψη στην Φάρμα είναι το σούρουπο λίγο πριν νυχτώσει για τον τελευταίο έλεγχο. 

Τελευταία εργασία στην φάρμα είναι το τάισμα των σκυλιών μας(Θάλεια Ερμής,Ήρα Δίας). Ελέγχουμε τις ποτίστρες των σκυλιών τους βάζουμε το φαγητό τους και κάπως έτσι τελειώνει μία ημέρα στήν Οικολογική Φάρμα Μετεώρων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.