Προσλαμβάνουμε

Προσλαμβάνουμε

Το 2012, η Οικολογική Φάρμα Μετεώρων ήταν μια επίφοβη ιδέα. Μία επιχειρηματική δραστηριότητα που κινδύνευε να τελειώσει σε κάθε ένα από τα πρώτα της βήματα. Από τότε πέρασαν δώδεκα χρόνια, και σήμερα είναι μια εύρωστη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πελάτες στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, και στην Καλαμπάκα, που αναζητά άτομα με όρεξη να εργαστούν σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον με καλές αποδοχές.

Δύο είναι οι ειδικότητες στις οποίες προσλαμβάνουμε άτομα, διανομείς και εργάτες για τη φάρμα.

Ζητούμενα από υποψήφιους διανομείς

Ευγενικά και επικοινωνιακά άτομα που διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης, για να διανέμουν στην Αθήνα και στα περίχωρα τα προϊόντα της φάρμας μας. Σταθερό ή ευέλικτο ωράριο.

Ζητούμενα από υποψήφιους εργάτες στη φάρμα

Άτομα με διάθεση να εργαστούν στη φάρμα στον Κονισκό Μετεώρων, που βρίσκεται μεταξύ Τρικάλων και Καλαμπάκας. Η εργασία αφορά την φροντίδα των κοπαδιών, τη συλλογή και τον έλεγχο των αυγών, την φροντίδα των σκύλων και την περιποίηση των δένδρων. Η Φάρμα διαθέτει και καταλύματα για διαμονή.


Για περισσότερες πληροφορίες,  καλέστε μας στα τηλέφωνα 2432092146 ή 6972819963.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.