Πως φρoντίζουμε τις κότες

Πως φρoντίζουμε τις κότες

Με φροντίδα

Οι κότες μας είναι απολύτως ασφαλείς στον επιμελώς περιφραγμένο χώρο και με την προστασία των τεσσάρων Ελληνικών Ποιμενικών σκύλων της Φάρμας.

Οι συνθήκες διαβίωσης  των «κοριτσιών» μας είναι πάρα πολύ καλές σε μονωμένα για το κρύο και τη ζέστη «σπιτάκια» χωρίς υγρασία.

Οι κότες μας τρέφονται με χορταράκια, σποράκια, σκουληκάκια που βρίσκουν στο χωράφι καθώς επίσης και με απόλυτα ελεγμένες τροφές (μη μεταλλαγμένες).

Η ευζωία των ζώων μας είναι σε εξαιρετικό επίπεδο αφού φροντίζουμε να είναι υγιή (συχνοί έλεγχοι), να είναι σε φυσικό περιβάλλον, να σιτίζονται σωστά, να είναι ασφαλή, να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν  την έμφυτη – εγγενή συμπεριφορά τους και να ΜΗΝ υποφέρουν από δυσάρεστες καταστάσεις όπως πόνο, φόβο ή αγωνία.

Τα αυγά και τα περιττώματα  ελέγχονται τακτικά σε διαπιστευμένα εργαστήρια. Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος Κτηνίατρος της Μονάδας αξιολογεί τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων και συμβουλεύει για την υγεία των πτηνών και των σκυλιών μας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


Η Οικολογική Φάρμα Μετεωρων δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται η ιστοσελίδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oikolgikifarma.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.